Macro close up of Small portion of fungi risotto rice.

LUNCHMENY

LUNCH v21

 

Måndag
Dagens:
Varmrökt Lax med fransk potatissallad, sockerärtor krasse, grillad citron och dijonkräm
110:-
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & picklad gurka
120:-
Caesarsallad:
Kyckling, bacon, romansallad, krutonger & parmesan
110:-
Färska pastarör med oxfilé, karljohansvamp, rödvin, tryffel, serveras i krämig gräddsås
115:-

Tisdag:
Dagens:
Regnbågsfolé med dillmayo, krossad färsk potatis, grillad citron, kapris, extra virgin olivolja och gräslök
110:-
Veckans Vegetariska:
Chevré chaud, chevregratinerade rödbetor, piccadilly tomater, rostade valnötter, ruccola, honungsvinägrett & örtkrutonger
110:-
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & picklad gurka
120:-
Färska pastarör med oxfilé, karljohansvamp, rödvin, tryffel, serveras i krämig gräddsås
115:-

Onsdag:
Stekt panerad strömming med brynt smör, lingon och potatis puré
110:-
Veckans Vegetariska:
Chevré chaud, chevregratinerade rödbetor, piccadilly tomater, rostade valnötter, ruccola, honungsvinägrett & örtkrutonger
110:-
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & picklad gurka
120:-
Färska pastarör med oxfilé, karljohansvamp, rödvin, tryffel, serveras i krämig gräddsås
115:-

Torsdag: LUNCH STÄNGT (A la carte hela dagen)

Fredag:
Dagens:
Grillad Lax med spenat kompott, löjrom creme fraiche, färsk potatis och citron
110:-
Veckans Vegetariska:
Chevré chaud, chevregratinerade rödbetor, piccadilly tomater, rostade valnötter, ruccola, honungsvinägrett & örtkrutonger
110:-
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & picklad gurka
120:-
Färska pastarör med oxfilé, karljohansvamp, rödvin, tryffel, serveras i krämig gräddsås
115:-

 

 

 

 


Restaurang De Svarta Fåren på Facebook
  Restaurang De Svarta Fåren på Instagram

Caprese Salad - Salad with Tomatoes, Mozzarella Cheese and Rocket Salad. Salad Dressing with Pesto Sauce and Pine Nuts