Macro close up of Small portion of fungi risotto rice.

LUNCHMENY

Vecka 49

Måndag

Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äppelmos – serveras med kokt potatis.

Torsk i kaviarssås med dill och purjolök, pepparrot – serveras med färsk potatis.

Spaghetti med kyckling och grönsaker i het tomatsås, toppad med parmesan.

Veckans rätt:

Cannelloni fyllda med ricotta ost och spenat, i grymt tomatsås och toppad med ruccola.

Tisdag

Köttfärslimpa med gräddsås, lingon – serveras med stekt potatis.

Stekt rödspätta med stekta skogschampinjoner, hollandaisesås – serveras med färskpotatis.

Kycklinggryta med rökt sidfläsk och grönsaker – serveras med kokt potatis.

Veckans rätt:

Cannelloni fyllda med ricotta ost och spenat, i grymt tomatsås och toppad med ruccola.

Onsdag

Fläsknoisette med timjanssky, bearnaise, tomatsallad – serveras med potatispuré.

Fisk- och skadjursgryta med fänkål, saffran, krutonger, toppad med räkor.

Pasta piemontese med oxfilé, paprika, champinjoner, rödlök, rödvin, grädde och toppad med riven parmesan.

Veckans rätt:

Cannelloni fyllda med ricotta ost och spenat, i grymt tomatsås och toppad med ruccola.

Torsdag

Biff stroganoff med saltgurka, morotssallad – serveras med ris.

Halstrad röding – serveras med potatispuré, gräddragen, grönkål och rödvinssås.

Kyckling schnitzel – serveras med romansallad, kapris, citron och pommes.

Veckans rätt:

Cannelloni fyllda med ricotta ost och spenat, i grymt tomatsås och toppad med ruccola.

Fredag

Kalvstek med kantarellsås, rotfruktar och potatispuré.

Pesto över bakad laxfilé med vitvinssås, löksallad och kokt potatis.

Ugnstekt kycklingnbröst med dragonsås, stekt grönsaker och rostad potatis.

Veckans rätt:

Cannelloni fyllda med ricotta ost och spenat, i grymt tomatsås och toppad med ruccola.

 

I alla rätter ingår sallad, bröd och kaffe/te.
(Meddela servitrisen om du har allergi)

Pris: 119kr

PIZZA

MARGHERITA
Ost & tomatsås & basilika
99:-

VEGETARIANA
Portabellosvamp, italiensk färskost, grillad paprika, oliver
109:-

CAPRICCIOCCA
Portabellosvamp, jambon de bayonne (skinka)
109:-

PARMA
Parmaskinka,ruccola, parmesan och pinjenötter
109:-

MILLE FIORE
Skinka, färska champinjoner, räkor
109:-

EL GRECCO
Köttfärs, pancetta, jalapeno, tomat, fårost
119:-

AL TONO
Tonfisk, oliver, lök, persilja, tomatsås, mozzarella
119:-

SCAMPI ROSSO
Vildfångad scampi, räkor, chili, citron & gremolata
135:-

NÅGOT SÖTT/DESSERT

CHOKLADTRYFFEL               39kr
TIRAMISU                                49kr

DRYCK

Priserna gäller bara lunchtid

Lättöl 19:-/ Läsk 10:-/ Mineralvatten 12:-


Restaurang De Svarta Fåren på Facebook
  Restaurang De Svarta Fåren på Instagram

Caprese Salad - Salad with Tomatoes, Mozzarella Cheese and Rocket Salad. Salad Dressing with Pesto Sauce and Pine Nuts