Macro close up of Small portion of fungi risotto rice.

LUNCHMENY

 

DAGENS LUNCHRÄTT 1
Färska pastarör med oxfilé , karljohanssvamp, rödvin, riven tryffel i krämig gräddsås
115:-

DAGENS LUNCHRÄTT 2
Laxfilé med sparris, fjordlaxsås, citron & potatispuré
135:-

DAGENS LUNCHRÄTT 3
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, picklad gurka & potatispuré
125:-

DAGENS LUNCHRÄTT 4 (Sallad)
Caesarsallad med kyckling eller Halloumi som veg. alternativ
Romansallad, parmesan, piccadillytomat, caesardressing &  krutonger
120:-

 

PIZZA

MARGHERITA
Ost & tomatsås & basilika
98:-

VEGETARIANA
Portabellosvamp, italiensk färskost, grillad paprika
105:-

CAPRICCIOCCA
Portabellosvamp, jambon de bayonne (skinka)
105:-

PARMA
Parmaskinka,ruccola, parmesan och pinjenötter
110:-

MILLE FIORE
Skinka, färska champinjoner, räkor
115:-

VENTRICINA
Ventricina ( stark italiensk salami ) talleggio & grillad paprika
120:-

EL GRECCO
Köttfärs, pancetta, jalapeno, tomat, fårost
130:-

SCAMPI ROSSO
Vildfångad scampi, räkor, chili, citron & gremolata
135:-

 

NÅGOT SÖTT/DESSERT

CHOKLADTRYFFEL
39kr
TIRAMISU
95kr

 

 

 

 


Restaurang De Svarta Fåren på Facebook
  Restaurang De Svarta Fåren på Instagram

Caprese Salad - Salad with Tomatoes, Mozzarella Cheese and Rocket Salad. Salad Dressing with Pesto Sauce and Pine Nuts